Vrije Vogels Festival brengt unieke plekken in Leiden samen met live-muziek en exposities

Vrije Vogels Festival heeft als doel de meest opvallende en nieuwste plekken in de verschillende wijken van Leiden te verzamelen. Dit willen we letterlijk en figuurlijk op de kaart zetten. Dit doen we met in-store optredens van singer-songwriters en bands en exposities van lokale artiesten.
Volg ons op social media om helemaal op de hoogte te blijven. Kom en ontdek wat Leiden te bieden heeft. En het beste van allemaal; onze evenementen zijn gratis!

Drie maanden lang, elk weekend weer, langs de meest opvallende – soms nieuwe, maar altijd unieke – locaties van Leiden. Ons uiteindelijke doel? Verbinding. Tussen een toevallige voorbijganger en een singer-songwriter, tussen een sociale ondernemer en een exposant, tussen de beheerder van een interessante plek en een muzikant met grote ambities, tussen de bewoners en bezoekers van het centrum en de daaromheen liggende wijken, tussen Leiden – in al haar facetten – en haar bewoners, tussen mensen. Het festival moet een podium bieden aan lokale artiesten en kunstenaars, nieuwe speelplekken creëren voor talent uit Leiden en ontmoetingen faciliteren. Ons festival laat de bezoeker ontdekken: nieuwe plekken, nieuwe artiesten, nieuwe culturele waarden.

Tot dan!

Ben je geïnteresseerd om een locatie te zijn, ben je een muzikant of artiest? En je woont of werkt in Leiden. Wij zoeken jou voor een volgende editie. Schrijf je alvast in via: aanmelden@vrijevogelsfestival.com

Benieuwd naar meer Gratis in Leiden?

https://www.facebook.com/GratisinLeiden
gratisinleiden@gmail.com